İkinci El Eşya Alanlar – Kullanılmış Eşya Alımı

İkinci El Eşyalarınızı Atmayın

Kullanım süresi dolmuş ya da vadesini doldurmuş olan eşyalarınızı atmanıza gerek yok. Bursa ikinci el eşya hizmeti sunan firmaları arayarak sizler de eşyalarınızı satışa sunabilir ve para kazanabilirsiniz. En mantıklı tercihlerden bir tanesi olacaktır ve çöpe atmak yerine sizler de az d olsa kazanç elde edebileceksiniz. Bu konuda hizmet veren firmaların sayısı bir hayli fazla ve Bursalılar da bu konuda şanslı diye düşünüyoruz.

ev eşyası

İkinci el eşya Bursa şeklinde bir arama yaptığınızda bu firmalar ile karşı karşıya geleceksiniz. Eşyalarınızı satışa sunmanın yanı sıra yine bu firmalardan ikinci el eşya da temin edebiliyorsunuz. Ekonominize katkıda bulunmak istiyorsanız eğer bu tercih kesinlikle daha sağlıklı olacaktır.

Bursa İkinci el eşya alım ve satım konusunda tecrübe sahibi olan ve güven veren firmalardan bir tanesi olan Bursam ikinci el eşya adresini sizlere de tavsiye etmek istiyoruz ve zaten firmaya ait web sitesini incelediğinizde neden tavsiye ettiğimizi sizler de daha iyi anlayacaksınız.

İkinci El Eşya Alanlar – Kullanılmış Eşya Alımı” için 11 yorum

  1. Arzu Özsaraç Yanıtla

    Bende evimi taşırken bazı eşyalarımı yenilemek istedim.Eski olan eşyalarımı Bursam ikinci el eşya firmasını aradım ve evime gelip eşyalarımı aldılar. Eşyalarımın karşılığınıda aldım.İlgileri ve güler yüzlülüklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Güvenilir bir mağaza.

  2. Emel Bakan Yanıtla

    Öğretmen olduğum için sürekli ev değiştirmekten dolayı eşyalarım iyice yıprandı ve eskidi. En son atamam bursa’da olduğu için artık bu eşyaları kullanmak istemedim.Eşyalarımı satmak için Bursam ikinci el eşya firmasını aradım.Benimle çok güzel ilgilendiler.Evime kadar gelip eşyalarımı aldılar.Güler yüzlü davranışları için ve eşyalarımın değerini bana verdikleri için çok teşekkür ediyorum. 🙂

  3. gamze Bulut Yanıtla

    Bende evimdeki koltuk takımlarımı değiştirmek istiyordum.Eski koltuk takımlarımı atmak yerine Bursam ikinci el eşya firmasını arayarak koltuk takımımı sattım ve bende biraz kazanç elde ettim.

  4. Seda Gören Yanıtla

    İkinci el eşyaya çok sıcak bakmazken Bursam ikinci el eşya firmasını gördüm.Gerçekten sattıkları eşyalar çok kullanışlı ve kaliteli,ikinci el eşya gibi gözükmüyor.İşlerinde gerçekten çok başarılı ve güvenilir bir firma ben çok memnun kaldım teşekkür ederim 🙂

  5. Fatma Dağ Yanıtla

    Bir süreliğine ailemden ayrı bir eve çıkmam gerekti.Bende ikinci el eşya satın almak istedim.Bunun için çok mağaza gezdim ama eşyaları beğenemedim.Ama Bursam ikinci el eşya mağazasında çok fazla seçenek olduğundan dolayı evim için alacaklarımın hepsini bu mağazadan aldım.Bana çok yardımcı oldular,çok teşekkür ederim. 🙂

  6. Nihal Ayhan Yanıtla

    ikinci el eşya için son derece doğru adres.Ürünler temiz ve kaliteli. Ayrıca çok fazla seçenek olması da aradığınız herşeyi bulma imkanı sağlıyorlar.Bursa’da en iyi ve güvenilir ikinci el eşya firması diyebilirim.İlginiz içinde çok teşekkür ederim 🙂

  7. Beyza Başaran Yanıtla

    İkinci el eşya için kuşkusuz en doğru adres. Aynı gün eşyalarımı anlaştığımız fiyattan aldılar ve ben hiçbir zahmete girmedim.Çok teşekkür ederim gerçekten ayrıca güler yüzlülüğünüzden dolayıda ayrı teşekkür ederim:)

  8. Melek Karagöz Yanıtla

    Yatak odası takımımı değiştirmek istiyordum ama eşyalarımı atmaya kıyamadım.Çünkü çok fazla yıpranmış eşya değillerdi. Bursam ikinci el eşya firmasını aradım ve yatak odası takımımı ikinci el eşyaya koydum.Eşyalarımı çöpe atmak yerine ikinci el firmasına koyarak birazda olsa ekonomime katkıda bulundum.

  9. Yasemin Pınarbaşı Yanıtla

    Gerçekten beni hiç yormadan evimdeki eşyalarımı çıkardığınız için çok teşekkür ederim. Çok güler yüzlü ve işlerinde iyi bir firma.Eski eşyalarımı çöpe atmak yerine Bursam ikinci el mağazasına vermek cebimdeki paraya biraz katkı sağladı doğrusu.Çok teşekkür ederim.

  10. Sude Akkaya Yanıtla

    Yeni satın aldığım eşyalar gelmeden eski eşyalarımı gelip alıcaklar mı diye tereddüt ediyordum ama boş yere tereddüt etmişim.Çünkü tam zamanında gelip eşyalarımı aldılar ve eşyalarıma değerinde fiyat verdiler. Gerçekten çok güvenilir bir mağaza, tavsiye ederim.

  11. Nevin Öden Yanıtla

    Bursam ikinci el eşya’nın çok güler yüzlü ve samimi sahipleri var gerçekten. Bursa’ya taşınırken eşyalarımı değerinde aldılar ve çok yardımcı oldular. Böyle güler yüzle iş yapan esnafları özlemiştik.Çok tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.